Mass Effect 3 με Co-Op 4 παικτών;

Πολύ πιθανό, παρότι η BioWare δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα. Σύμφωνα με νέες φήμες, το Mass Effect 3 ενδέχεται σοβαρά να έχει Co-Op 2-4 παικτών. Μάλιστα, πηγές από το Eurogamer αναφέρουν ότι θα υπάρχει ένα νέο mode στο οποίο θα αντιμετωπίζετε κύματα εχθρών, ενώ παίζει και το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ένα τελείως ξεχωριστό multiplayer mode.
Στην έκθεση E3, όταν ο Ray Muzyka (συνιδριτής της BioWare) ρωτήθηκε για το αν το παιχνίδι θα έχει Co-op 4 παικτών, αρκέστηκε απλά να απαντήσει ότι "Δεν έχουμε μιλήσει επίσημα για το multiplayer του Mass Effect 3, αλλά εξετάζουμε το θέμα του σε όλα τα games μας. Ακόμα δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι αλλά γενικά μας αρέσει η ιδέα του multiplayer mode".
Το Mass Effect 3 πήρε καθυστέρηση για τις 6 Μαρτίου 2012, όταν και θα κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360. Ο επικεφαλής του project Casey Hudson θυμίζουμε ότι έχει δηλώσει πως στην BioWare θέλουν να δημιουργήσουν την πληρέστερη έκδοση όλων που θα ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσουν.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου