Τα δυνατά... RPG του 2011

Αναμένουμε μία γεμάτη χρονιά για τους λάτρεις των παιχνιδιών ρόλων.
Το νέο έτος έχει μπει για τα καλά και οι λίστες με τα αναμενόμενα παιχνίδια έχουν πάρει φωτιά! Καιρός είναι μέσω της στήλης να σας παρουσιάσουμε τα σημαντικότερα RPG (τόσο τα Single-Player based, όσο και τα MMORPG) που περιμένουμε να κυκλοφορήσουν για φέτος. Ξεκινάμε λοιπόν:
Dragon Age II (PC, PS3, Xbox 360): 11/3/2011
Είναι το sequel του αξιόλογου RPG της Bioware (Mass Effect, Baldur's Gate, Neverwinter Nights κ.α.). Η ιστορία εξελίσσεται στον ίδιο κόσμο αλλά αυτή τη φορά στην περιοχή των Free marches και το παιχνίδι σας δίνει την ευχέρεια είτε να εισάγετε τις επιλογές που κάνατε στα προηγούμενα campaign με τις ανάλογες επιπτώσεις στον κόσμο, είτε να ξεκινήσετε από την αρχή με καθαρό υπόβαθρο. Δείτε το preview από την Gamescom.
Darkspore (PC, Mac): 29/3/2011
Ένα Action RPG επιστημονικής φαντασίας από την Electronic Arts και την Maxis Software των Sim City, The Sims και Spore. Η ιστορία του αφορά την εξέλιξη της βιοτεχνολογίας και την μετάλλαξη των ειδών σε ένα μέλλον στα βάθη του διαστήματος. Στο gameplay θα έχουμε εφαρμογή αρκετών στοιχείων gameplay από το Spore. Οι αιτήσεις για την συμμετοχή στην beta έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς κάνοντας κλικ εδώ.
The Witcher 2: Assassins of Kings (PC): 17/5/2011
To παιχνίδι της CD Project είναι ένα από τα πιο «καυτά» RPG της χρονιάς, αφού το πρώτο μέρος αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όταν κυκλοφόρησε. Ακόμη περισσότερο βοήθησε η Enhanced edition, που διέθετε όλα τα ανάλογα patches, ώστε να διορθωθούν τα αρχικά bugs. Ο θρυλικός πρωταγωνιστής Geralt of Rivia επιστρέφει, σε ένα sequel που θα περιέχει νέα μηχανή γραφικών και story που φημολογείται πως θα καταλήγει σε 16 διαφορετικά φινάλε
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου