Layers of Fear και Q.U.B.E. 2 διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store!

Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα το κατάστημα Epic Games Store προσφέρει δωρεάν παιχνίδια σε όλους τους χρήστες του, τα οποία έχουν χρονικό περιθώριο μιας εβδομάδας μέχρι να τα προσθέσουν στον κατάλογο τους και φυσικά θα τα κρατήσουν εκεί δικά τους για πάντα. Από σήμερα, λοιπόν, και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2019 μπορείτε να κάνετε δικά σας τα Q.U.B.E. 2 και Layers of Fear.
Ξεκινώντας από το τελευταίο, το Layers of Fear αποτελεί δημιουργία της Bloober Team, την οποία ακούμε αρκετά τελευταία λόγω της κυκλοφορίας του Blair Witch. Είναι ένα first-person ψυχολογικό θρίλερ τοποθετημένο στη δεκαετία του 1920 και οι παίκτες καλούνται να ανακαλύψουν τι οδήγησε στην τρέλα έναν ζωγράφο, ακολουθώντας μια πορεία που μπορεί να οδηγήσει σε τρία διαφορετικά τελειώματα, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρουν. Σημειώστε ότι συμπεριλαμβάνεται και το DLC με τίτλο Inheritance, στο οποίο μπαίνει στην ιστορία και η κόρη του ζωγράφου.
Στο Q.U.B.E. 2 έχουμε ένα κλασικό physics-based puzzle όπου καλείσαι να λύσεις τους γρίφους μετακινώντας κουτιά. Υπάρχουν περισσότερες από 80 πίστες σε διάφορες τοποθεσίες, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους για να συγκροτήσουν μια ελαφρώς τρομακτική ιστορία. Αναλαμβάνεις τον ρόλο της Amelia Cross, μια χαμένη αρχαιολόγο που ξυπνά κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στα ερείπια ενός αρχαίου εξωγήινου τοπίου.
Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν τα Q.U.B.E. 2 και Layers of Fear από εδώ.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου