Pokémon Masters: Άνοιξαν οι προεγγραφές για το νέο mobile game

Στα τέλη του περασμένου μήνα είδαμε για πρώτη φορά το Pokémon Masters, το νέο mobile game που ετοιμάζουν οι DeNA και Pokémon Company για συσκευές Android και iOS, και πλέον μπορούμε να επανέλθουμε σε αυτό από τη στιγμή που άνοιξαν οι προεγγραφές για τις δύο πλατφόρμες (θα βρείτε σχετικά links στο τέλος).
Στο Pokémon Masters η φιλοσοφία είναι διαφορετική από αυτήν του Pokémon Go. Οι gamers μπαίνουν σε μάχες 3 εναντίον 3, αλλά αυτή τη φορά η ουσία βρίσκεται στους trainers που επιλέγεις και τη σχέση που αναπτύσσουν με ένα μοναδικό Pokémon, αντί να συλλέγεις και να ανεβάζεις το επίπεδο μιας ομάδας από Pokémon. Υπάρχει και co-op mode για να σχηματίζεις ομάδα με δύο φίλους σου.
Κάθε trainer έχει στην κατοχή του ένα μοναδικό Pokémon και θα χρειαστεί να σχηματίσεις μια ομάδα από τρεις trainers για να τα καταφέρεις στο Pokémon Masters League. Οι μάχες γίνονται σε πραγματικό χρόνο και οι trainers συμμετέχουν στην έκβαση τους ενισχύοντας ή γιατρεύοντας τα Pokémon τους.
Το Pokémon Masters είναι ήδη διαθέσιμο σε preview έκδοση στη Σιγκαπούρη για συσκευές Android, επομένως, πιθανότατα μέσα στον Αύγουστο θα έχουμε το παγκόσμιο λανσάρισμα του.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου