Dota Underlords: Το πρώτο παιχνίδι της Valve για smartphones

Η Valve ετοίμασε την δική της επίσημη έκδοση του Auto Chess mod του Dota 2 που ακούει στο όνομα Dota Underlords. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της Valve για smartphones που πλέον είναι διαθέσιμο σε open beta μορφή για τα Android, iOS και PC.
Το Underlords παίρνει την φόρμουλα του Auto Chess και προσπαθεί να απλοποιήσει την εμπειρία, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη την ένταξη για τους νέους παίκτες.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, το Auto Chess είναι ένα custom game που αρχικά έκανε το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2019 για το Dota 2. Παρόλο που το όνομά του περιλαμβάνε τη λέξι "σκάκι" και το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε ασπρόμαυρο ταμπλό, στην πραγματικότητα απέχει πολύ.
Ο στόχος στο Dota Auto Chess είναι να είσαι ο τελευταίος ζωντανός παίκτης ανάμεσα σε άλλους οκτώ, ξεκινώντας με 100HP. Σε κάθε γύρο οι παίκτες αγοράζουν μονάδες που μπορούν να τοποθετήσουν στο χάρτη και αντιμετωπίζουν creeps που βγαίνουν στο πεδίο της μάχης. Καθώς οι μονάδες σας πεθαίνουν, το HP σας μειώνεται. Μπορεί αυτή η περιγραφή να το κάνει να μοιάζει κάτι απλοϊκό, αλλά υπάρχει πολύ βάθος στο gameplay αν κάποιος επενδύσει το χρόνο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου