Chivalry 2 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Epic Games Store;

Μια από τις ανακοινώσεις που δεν περίμενε κανείς στην E3 2019, ήταν αυτή του Chivalry 2, το οποίο επιστρέφει ως sequel αποκλειστικά για τους PC gamers από την Torn Banner Studios και την Tripwire Interactive. Στο παιχνίδι θα έχετε τον έλεγχο ενός πολεμιστή με την δυνατότητα να πολιορκείτε κάστρα με καταπέλτες, καθώς και να ιππεύσετε άλογα σε επικές μάχες εως 64 παικτών.
Δυστυχώς όμως, πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν έντονα με την ανακοίνωση πως ο τίτλος θα έρθει αποκλειστικά στο Epic Games Store, διότι το πρώτο παιχνίδι το είχαν γνωρίζει μέσα από το Steam. Πριν λίγες ώρες, η Torn Banner, μέσα από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού εξήγησε αυτή την απόφαση, λέγοντας πως δεν θα είχαν ποτέ στο μυαλό τους το ψηφιακό κατάστημα της Epic Games, αν δεν πίστευαν ότι θα βελτιωθεί, ενώ όπως είπαν πιστεύουν σε αυτό.
https://i.imgur.com/ikmqO2E.jpg
Επίσης, μεταφέρουν πως το 2020 που θα κυκλοφορήσει το πόνημά τους έχουν πίστη πως το Epic Games Store θα είναι ανώτερο σε σχέση με την κατάσταση που βρίσκεται τώρα, ενω γνωρίζουν πως οι παίκτες δεν τρέφουν και την μεγαλύτερη συμπάθεια για το κατάστημα. Επισημαίνουν πως γενικά έχουν πολύ δρόμο ακόμη για να ολοκληρώσουν το παιχνίδι και ελπίζουν τα περισσότερα παράπονα να έχουν λυθεί μέχρι την στιγμή που το Chivalry 2 θα φτάσει στα ψηφιακά ράφια. Κλείνοντας, τόνισαν πως η Epic επένδυσε και υποστήριξε πολύ το παιχνίδι και πραγματικά τους βοήθησε σε μεγάλο βαθμό, αφού το sequel δεν θα ήταν εφικτό χωρίς αυτή τη συνεργασία.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου