To Xbox Live θα επιτρέπει να δίνετε games

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των τμημάτων Windows και Xbox της Microsoft, τα δώρα στο Xbox Live θα είναι σύντομα εφικτά. Ο Mike Ybarra της Microsoft, σε απάντηση ερώτησης ενός fan στο Twitter τόνισε ότι δεν απέχουμε πολύ μακριά από την παρουσίαση της δυνατότητας στους συνδρομητές του Xbox Live να στέλνουν και να παίρνουν ως δώρο έναν τίτλο game.
Αυτή τη δυνατότητα τη συναντάμε, αυτή τη στιγμή, μόνο στο Steam της Valve, σύμφωνα με το Mobile Syrup, αλλά σύντομα θα μπορεί να την χρησιμοποιεί και ένας συνδρομητής του Xbox Live. Όπως τονίζει το Slashgear, η δυνατότητα αυτή αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατόχων του Xbox εδώ και πολύ καιρό, επομένως, η είδηση ότι η Microsoft θα πραγματοποιήσει το εν λόγω αίτημα, έγινε αποδεκτή με χαρά από μεγάλη μερίδα του gaming κοινού.
Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μπορέσει να προβλέψει κανείς το πώς θα λειτουργεί μία τέτοια υπηρεσία, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα βρει πολλές εφαρμογές στην Xbox Live καθημερινότητα. Αναλυτές εκτιμούν ότι οι πρώτες επίσημες πληροφορίες για τη δυνατότητα αποστολών τίτλων ως δώρο από τον ένα συνδρομητή του Xbox Live στον άλλο θα δοθούν στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της παρουσίας της Microsoft στη φετινή Gamescom, τον επόμενο μήνα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου