Κινηματογραφικές Προβολές - Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος συνεχίζει στα πρότυπα που μας έχουν συνηθίσει οι τελευταίοι μήνες και έρχεται φορτωμένος με blockbuster κυκλοφορίες. Ξεκινώντας την 1η του Ιουνίου το Baywatch έρχεται στις μεγάλες αίθουσες για να μας δροσίσει και να μας κάνει να αντιληφθούμε για τα καλά πως έφτασε το καλοκαίρι. Η ταινία βασίζεται στην σειρά από την δεκαετία του '90, μόνο που έρχεται στη σύγχρονη εποχή με ένα εντελώς αλλαγμένο καστ. Συγκεκριμένα, ο David Hasselhoff δίνει την σκυτάλη στους Dwayne Johnson, Zac Efron και την Alexandra Daddario.
Συνεχίζοντας, στις 8 Ιουνίου στους κινηματογράφους καταφθάνει η τέταρτη προσπάθεια της DC για να θεμελιώσει το νέο της κινηματογραφικό σύμπαν. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Wonder Woman, στο οποίο πρωταγωνιστεί η σαγηνευτική Gal Gadot και μέχρι στιγμής αξίζει να σημειωθεί πως οι πρώτα κριτικές είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία θετικές. Την ίδια ημέρα θα καταφθάσει και το The Lost City of Z, πρόκειται για τη νέα ταινία του James Gray, ο οποίο έχει αναλάβει τόσο τη σκηνοθεσία καθώς και τη συγγραφή και μας μεταφέρει στο 1920, αναζητώντας μια χαμένη πόλη στον Αμαζόνιο.
Στις 15 Ιουνίου αναμένεται το The Mummy στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Tom Cruise, καθώς και το Cars 3, η νέα animation ταινία της Pixar που συνεχίζει το πολυαγαπημένο franchise. Τέλος, στις 22 του μήνα, έρχεται και το εκρηκτικό Transformers: The Last Knight, για το οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Στην σκηνοθεσία συναντάμε φυσικά τον Michael Bay και ο Mark Wahlberg έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
 
Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.
1 Ιουνίου
8 Ιουνίου
15 Ιουνίου
22 Ιουνίου
29 Ιουνίου

Πείτε μας στα σχόλια ποια ή ποιες ταινίες θα δείτε μέσα στον Μάιο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου