Μυστήριο θα παραμείνει ο Snoke στο Star Wars: The Last Jedi

Μέσα από το αποκλειστικό αφιέρωμα του Vanity Fair για το Episode 8 μάθαμε αρκετές νέες πληροφορίες για το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο του Star Wars saga. Μέρος της κάλυψης περιλάμβανε τον ρεπόρτερ David Kamp να κάνει ένα AMA στο Reddit και να απαντήσει σε ερωτήσεις γύρω από την εμπειρία του. 
Σε μια από αυτές πραγματοποίησε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για το The Last Jedi σχετικά με τον σκιώδη Supreme Leader Snoke: Ρώτησα τον Rian Johnson σχετικά με τον Snoke -ποιος ή τι είναι;- και ο Rian ήταν σχετικά ευθύς μαζί μου λέγοντας ότι ο Snoke δεν είναι ένας χαρακτήρας που ασχολείται σε βάθος στο TLJ. Χμμμμ. 
Κάτι που αφήνει να εννοηθεί πως ο Snoke του Andy Serkis και το πέπλο μυστηρίου που τον περιβάλλει θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό ως έχει από το The Force Awakens. Ίσως αυτό να αφεθεί επίτηδες από τον σκηνοθέτη Rian Johnson ώστε να το εξερευνήσει ο διάδοχος του Colin Trevorrow στο Star Wars: Episode IX. Επίσης, μέσα από το ειδικό ένθετο, έγινε γνωστό πως η Lucasfilm έχει κηρύξει και επίσημα το εμβληματικό lightsaber του Anakin ως της Rey. 
Διαβάστε το απόσπασμα από τον επικεφαλής του Story group της Lucasfilm, Pablo Hidalgo: Όπως και να έχει το φωτόσπαθο δεν θεωρείται πλέον το φωτόσπαθο του Anakin από το marketing τμήμα της Lucasfilm. Ονομάζεται επισήμως ως "της Rey". Αν και δεν μοιάζει σαν μια σημαντική είδηση, καμία τέτοια κίνηση δεν γίνεται τυχαία και χωρίς να έχει μελετηθεί παρασκηνιακά, οπότε θα αναμένουμε να δούμε τι σημαίνει ακριβώς αυτή η αλλαγή.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου