Κινηματογραφικές ταινίες - Μάρτιος 2017

Στον απόηχο των φετινών επεισοδιακών Oscars, ο Μάρτιος φαίνεται πως είναι ένας μήνας που θα βρει γεμάτες τις αίθουσες των κινηματογράφων, καθώς διάφορα αξιοσημείωτα blockbusters αναμένονται αυτό μήνα. Ξεκινώντας, στις 2 Μαρτίου καταφθάνει το Logan, όπου ο Hugh Jackman θα υποδυθεί για μια τελευταία φορά τον Wolverine, με τον όποιο το όνομα και η φυσιογνωμία του είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένα. Την ίδια ημέρα αναμένεται στις μεγάλες αίθουσες και η επιστροφή του Ewan McGregor και της παρέας του στο T2 Trainspotting, το οποίο 20 χρόνια μετά συνεχίζει την ιστορία του αρχικού Trainspotting.
Συνεχίζοντας, ακόμα μια επιστροφή θα πραγματοποιηθεί με το Kong: Skull Island, όπου πρωταγωνιστούν οι Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson και John Goodman. Δώδεκα χρόνια μετά το King Kong του Peter Jackson, το franchise πλέον βρίσκεται στα χέρια του σκηνοθέτη Jordan Vogt-Roberts και την Warner Bros. Ακόμη, στις 16 του μήνα η Emma Watson θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω στην "Πεντάμορφη και το Τέρας" που βασίζεται στο διάσημο παραμύθι της Disney. Την σειρά παίρνει αμέσως μετά η καθηλωτική Scarlett Johansson που θα πρωταγωνιστεί στο Ghost in the Shell που και αυτό αντίστοιχα βασίζεται στο anime με το ίδιο όνομα. Τέλος, όσον αφορά τα blockbusters, άξιο αναφοράς είναι και το Power Rangers.
Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.
2 Μαρτίου
6 Μαρτίου
9 Μαρτίου
10 Μαρτίου
  • Theater of Life (2016 Documentary) (Thessaloniki Documentary Film Festival)
15 Μαρτίου
16 Μαρτίου
23 Μαρτίου
30 Μαρτίου
Πείτε μας στα σχόλια ποια ή ποιες ταινίες θα δείτε μέσα στον Μάρτιο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου