Η Oculus θα φέρει την Εικονική Πραγματικότητα στον ιστό, με τo React VR

Η εικονική πραγματικότητα δεν θα περιοριστεί στα πλαίσια των apps. Στο συνέδριο Oculus Connect 3, o co-founder της Oculus, Nate Mitchell ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του εργάζεται τόσο πάνω στην τεχνολογία React VR, ένα framework JavaScript για την δημιουργία VR-ready εμπειριών που μπορούν να τρέξουν στον επερχόμενο web browser εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας που έχει την ονομασία Carmel VR.
H developer preview έκδοση του Carmel πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, και θα τρέχει σε κάθε συσκευή της Oculus, επιτρέποντας στους χρήστες να σερφάρουν στο Internet μέσα από το VR headset τους αλλά και να παίζουν άμεσα εμπειρίες WebVR. Τόσο το ReactVR όσο και ο CarmelVR θα δώσουν την δυνατότητα σε developers να δημιουργήσουν εμπειρίες που δεν απαιτούν το παραδοσιακό download (δεν είναι απαραίτητο να κατεβαίνουν μεγάλου μεγέθους αρχεία και program files) και έτσι δεν θα χάνεται χρόνος.
 O co-founder της Oculus, Nate Mitchell έδειξε στην σκηνή του Oculus Connect 3 μία εφαρμογή/ εμπειρία διαμόρφωσης για αυτοκίνητα της Renault, που επιτρέπει στον υποψήφιο αγοραστή να κάτσει στην θέση του οδηγού και να δοκιμάσει διάφορες επιλογές διαμόρφωσης του αυτοκινήτου. Ο Mitchell πιστεύει ότι κάθε εταιρεία πρόκειται να έχει έναν προορισμό WebVR, με τον ίδιο τρόπο που σήμερα διαθέτουν ιστοσελίδες ή εφαρμογές για κινητά.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου