Το αξεπέραστο Battlefield 4

Με το πολυαναμενόμενο Battlefield 1 να κυκλοφορεί σε λίγους μήνες, σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετίσουμε το Battlefield 4, που μας διασκεδάζει εδώ και τρία χρόνια. Παρά την ηλικία του, το Battlefield 4 παραμένει το κορυφαίο multiplayer της γενιάς. Ας δούμε γιατί.
Κλίμακα: Με 64 παίκτες το Battlefield 4 είναι πραγματικός πόλεμος και βρίσκεται σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ακόμα και το rush mode που υποστηρίζει 32 παίκτες είναι μια εμπερία που δεν προσφέρει κανένα άλλο παιχνίδι.
Οχήματα: Tα οχήματα είναι από τους βασικούς λόγους που τα παιχνίδια Battlefield ξεχωρίζουν και στο Battlefield 4 είναι πιο στρατηγικά από ποτέ. Η σωστή χρήση ακόμα και ενός μόνο τανκ ή ελικοπτέρου μπορεί να κάνει τη διαφορά στην μάχη.
Πιστολίδι: Το πιστολίδι (το λεγόμενο gunplay) του Battlefield 4 είναι καλύτερο από οποιουδήποτε άλλου multiplayer FPS, ακόμα και από των Call of Duty που υποτίθεται ότι αποτελεί το δυνατό τους σημείο.
Κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχει τη δράση του Battlefield 4.
Κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχει τη δράση του Battlefield 4.
Δράση: Το gameplay του Battlefield 4 είναι τόσο πλούσιο, που κάθε μάχη, ακόμα και στον ίδιο χάρτη, με τους ίδιους παίκτες, είναι διαφορετική. Με το που ξεκινάει το ματς νιώθετε ότι σας περιμένει μια νέα πρόκληση.
Ομαδικό/ατομικό ταλέντο: Αν και το Battlefield 4 εκ των πραγμάτων είναι ομαδικό παιχνίδι, το ατομικό ταλέντο έχει ιδιαίτερη σημασία. Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες δύο-τρεις καλοί παίκτες μπορούν να "ξεκλειδώσουν" το ματς. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από την ικανοποίηση που έχετε όταν οδηγείτε την ομάδα σας στη νίκη.
Γραφικά: Παρά την τεράστια κλίμακα και την τρελή δράση, το παιχνίδι έχει εξαιρετικά γραφικά και τρέχει στα 60 fps. Με βάση αυτά που κάνει, το Battlefield 4 αποτελεί παικτικοτεχνικό επίτευγμα.
Tο gameplay του Battlefield 4 κάνει παλιούς χάρτες, όπως το Gulf of Oman, ακόμα καλύτερους.
Tο gameplay του Battlefield 4 κάνει παλιούς χάρτες, όπως το Gulf of Oman, ακόμα καλύτερους.
Χάρτες: To Battlefield 4 διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους χάρτες στην ιστορία της σειράς, όπως το Paracel Storm και το Siege of Shanghai. Εξαιρετική ποιότητα και ποικιλία έχουν και οι DLC χάρτες του παιχνιδιού.
Υποστήριξη: Η υποστήριξη του Battlefield 4 όλα αυτά τα χρόνια είναι υποδειγματική. Αμέτρητες βελτιώσεις, DLC που αξίζει τα λεφτά του, κάποιοι δωρεάν χάρτες, συνεχή community challenges και κερασάκι στην τούρτα το νέο interface που θα προστεθεί στο παιχνίδι σύντομα.
Κόσμος: Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις διάφορες προσφορές της EA, έχουν ως αποτέλεσμα το Battlefield 4, ακόμα και σήμερα, να είναι γεμάτο κόσμο. Βρίσκετε ματς άμεσα και εύκολα. Το παιχνίδι θα είναι "ενεργό" για αρκετό καιρό, ακόμα και μετά την κυκλοφορία του Battlefield 1.
To Battlefield 4 έχει γράψει τη δική του ιστορία, προσφέροντάς μας άπειρες ώρες διασκέδασης. Ελπίζουμε και ο διάδοχός του να κάνει το ίδιο.

Εσείς τί γνώμη έχετε για το Battlefield 4;
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου