Πληροφορίες για τα επερχόμενα DLC του Star Wars: Battlefront

Η EA σπάει την σιωπή της και μας φανερώνει πληθώρα DLC που θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα.

Τα δωρεάν features συνεχίζονται στην EA για το πρόσφατο Star Wars: Battlefront, προβάλλοντας μια καλή γενική εικόνα προς τους υποστηρικτές της σειράς. Μετά την τελευταία προσθήκη του DLC, Battle of Jakku, πληροφορίες αρχίζουν να εμφανίζονται για τα όσα έπονται σύντομα. Προτού μπούμε σε λεπτομέρειες όμως, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι όλα τα DLC είναι θα είναι δωρεάν για όσους κατέχουν ένα αντίγραφο του παιχνιδιού, πλην των πακέτων που συμπεριλαμβάνονται στο Season Pass.

Ακούγοντας στα feedback των καταναλωτών, η ομάδα της EA δημιούργησε ένα ημερολόγιο νέου περιεχομένου καθώς και μικρό-αλλαγών που θα ακολουθήσουν κατά την πάροδο του 2016. Οι αλλαγές αφορούν το multiplayer και τα Missions με δυνατότητα Private Matches, νέες στολές για τους Heroes και πολλά ακόμη. 


Πληροφορίες για τα επερχόμενα DLC του Star Wars: Battlefront

Ξεκινώντας λοιπόν με το Battle of Jakku όπως αναφέρθηκε, σήμερα προστίθενται στο Battlefront για όλους τους παίκτες τα εξής περιεχόμενα:

  • Ο χάρτης Tatooine Survival θα υποστηρίζει πλέον τα multiplayer modes Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt και Heroes vs Villains υπό την γενική ονομασία Raider Camp.
  • Νέες στολές με θέμα τον πλανήτη Hoth για τον Luke Skywalker και τον Han Solo, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους παίκτες που έχουν τον ρόλο των Heroes όταν θα βρίσκονται στον Hoth.
  • Δυνατότητα δημιουργίας private matches.
  • Εισαγωγή των Daily Challenges και Community Events. Ουσιαστικά ένας τρόπος όπου το Community θα καλείται να ολοκληρώσει ορισμένους σκοπούς, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να κερδίσουν πιο γρήγορα level και credits. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
  • Αλλαγές στο balancing των multiplayer modes και των όπλων.

Τον Φεβρουάριο, θα συνεχίζουν να προσθέτεται περισσότερο δωρεάν υλικό, μεταξύ των οποίων ένα νέο Mission Survival στον Hoth, ένα νέο χάρτη βασισμένο στον πλανήτη Hoth ο οποίος θα υποστηρίζει τα μεγαλύτερα modes του παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένων των Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron και Turning Point. Το Turning Point τον Φεβρουάριο θα προστεθεί σε όλους τους χάρτες που υποστηρίζουν τα Walker Assault και Supremacy modes.
Τον Μάρτιο, θα προστεθεί ένας νέος χάρτης στον Endor όπου θα υποστηρίζει το Walker Assault, Supremacy και Turning Point, καθώς και μια ακόμη Survival Mission στον Tatooine. 
Η EA δηλώνει πως θα συνεχίζει να ακούει όλο αυτό το διάστημα το feedback των χρηστών ώστε να προσθέτει περισσότερο υλικό. 
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου