The Walking Dead: Season Two - Episode 1

Το The Walking Dead δίχως αμφιβολία αποτελεί το σημαντικότερο Adventure της περυσινής χρονιάς και μάλιστα κατά γενική ομολογία σε αυτό οφείλεται η διαφαινόμενη αναβίωση του συγκεκριμένου genre. H δημιουργία της Telltale Games απέσπασε δεκάδες βραβεία από διάφορα μέσα, ενώ ανακηρύχθηκε ως το κορυφαίο game του 2012 στα Spike Video Game Awards. Συν τις άλλοις, απέφερε σημαντικά οικονομικά έσοδα την αμερικανική εταιρεία και την βοήθησε να εδραιωθεί στην βιομηχανία των video games. Με βάση την επιτυχία της πρώτης σεζόν του The Walking Dead η κυκλοφορία ενός sequel ήταν δεδομένη και έτσι στα τέλη της περυσινής χρονιάς η Telltale Games κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιό της που φέρει τον τίτλο All That Remains. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ενδιάμεσο είδαμε και το πρώτο επεισόδιο του The Wolf Among Us, ενώ πρόσφατα η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο ακόμη Graphic Adventures εμπνευσμένων από την τηλεοπτική σειρά A Game of Thrones και την σειρά Borderlands αντίστοιχα.
Χωρίς ίχνος υπερβολής λοιπόν θα λέγαμε ότι στο στρατόπεδο της Telltale Games επικρατεί ένας εργασιακός...οργασμός, καθώς οι developers της μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καλούνται να δουλέψουν σε πολλά projects. Με βάση τα παραπάνω θα λέγαμε ότι στην περίπτωση του The Walking Dead: Season Two το έργο της Telltale Games είναι ακόμη πιο δύσκολο, καθώς αφενός καλείται να σταθεί αντάξιο του προκατόχου του και αφετέρου να εδραιώσει την φήμη της σειράς. Βέβαια για την ώρα δεν είμαστε σε θέση να βγάλουμε ένα ολοκληρωμένο συμπέρασμα, καθότι περιμένουμε να κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα τέσσερα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, παρόλα αυτά πάμε να δούμε κατά πόσο το All That Remains (ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου) αποτελεί ή όχι ένα δυναμικό ξεκίνημα.
Βλέποντας τον κόσμο από τα μάτια ενός παιδιού 
Κεντρική πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι η νεαρή Clementine, η οποία μετά τον θάνατο του Lee Everett συνεχίζει το ταξίδι της στις αφιλόξενες εκτάσεις της αμερικανικής επαρχίας αναζητώντας καταφύγιο από τα ζόμπι ή τους Walkers αν προτιμάτε. Η μοναδική συντροφιά της νεαρής κοπέλας είναι ο Omid και η γυναίκα του Christa, οι οποίοι πλέον έχουν αναλάβει την κηδεμονία της. Οι τρεις ήρωες έχουν εγκαταλείψει πλέον την Georgia και κατευθύνονται βόρεια προς την North Carolina προσπαθώντας να βρουν ένα ασφαλές μέρος.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου