Mario Kart 7 για πάντα...Schumi

Mario Kart, ένα spin-off της πασίγνωστης σειράς Mario, που ξεκίνησε το 1992 στο SNES και κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές των χρηστών όσο λίγα παιχνίδια. Έκτοτε, στη σειρά έχουν διατεθείι πολλά επεισόδια που έχουν δεχθεί την αποδοχή τόσο του κοινού όσο και αυτή του Τύπου. Φέτος έρχεται η ώρα τα Mario Kart να επισκεφθούν για πρώτη φορά τη «νέα γενιά» κονσολών της Nintendo με το Mario Kart 7, ένα παιχνίδι που συνεχίζει την επιτυχία της σειράς και δίνει μια «δεύτερη» ώθηση στο φορητό σύστημα της Nintendo, που τόσο πολύ την είχε ανάγκη.
Μοdes
Ξεκινώντας το Mario Kart 7, ο οπαίκτης έχει τρεις βασικές επιλογές: Το Single Player, το Local Multiplayer και το Online Multiplayer, ενώ υπάρχει και μία τέταρτη επιλογή, το Mario Kart channel, στο οποίο συλλέγουμε πληροφορίες και στατιστικά από χρήστες που έχουμε αναμετρηθεί μαζί τους. Στο single player οι τέσσερις υπο-επιλογές είναι το Grand Prix, το Time Trials, το Balloon Battle καθώς και το Coin Battle.
Όπως είναι φυσικό, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας θα αναλωθεί στις δύο πρώτες επιλογές. Στο Grand Prix αρχικά θα πρέπει να επιλέξουμε την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούμε (50cc, 100cc, 150cc), ενώ όσο μεγαλύτερη είναι η κατηγορία, τόσο μεγαλύτερη είναι και η δυσκολία. Στο Time Trial τα πράγματα είναι απλά, αλλά εξίσου εθιστικά. Επιλέγουμε την πίστα της αρεσκείας μας και προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τους τρεις γύρους σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα. Από εκεί και πέρα, μέσω του Mario Kart Channel ο χρόνος μας «ανεβαίνει» στο διαδίκτυο και μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους φίλους μας και τους χρήστες που έχουμε συναντήσει στις διαδικτυακές μάχες.
Φυσικά, εκεί που «απογειώνεται» ένας τίτλος Mario Kart, είναι όταν επιλέξουμε να αντιμετωπίσουμε επτά ακόμα αντιπάλους μέσω του δικτύου. Στο online τμήμα του παιχνιδιού, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να έρθει αντιμέτωπος με άλλους χρήστες είτε σε έναν αγώνα “VS” είτε σε έναν αγώνα “Battle”, είτε να συμμετέχει σε αγώνες της κοινότητας. Αν και ορισμένες φορές αντιμετωπίσαμε προβλήματα σύνδεσης στο δίκτυο, αυτό ουδόλως διατάραξε τη συνολικότερη εμπειρία και διασκέδαση που μας προσφέρει ένας online αγώνας.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου