Infinity Blade II και μιλάμε για έπος...

Τον περυσινό Δεκέμβριο, όταν το iPhone 4 ήταν στα πάνω του, το Infinity Blade έκανε ντεμπούτο στα κινητά τηλέφωνα της Apple, αλλά και στο iPad και η Chair Entertainment μας έδειξε τις απίστευτες δυνατότητες της Unreal Engine στο iOS.
Ένα χρόνο μετά, το κορυφαίο αυτό RPG, που βασίζει το gameplay του σε ένα touchscreen, συνεχίζει να αποδεικνύει περίτρανα ότι τα mobile games είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο δεν έχει ακόμη εξερευνηθεί πλήρως. Αρκεί να έχεις από πίσω μια δυνατή ομάδα προγραμματιστών και φυσικά μεγάλη όρεξη και φαντασία. Το Infinity Blade II τα έχει όλα αυτά και δηλώνει παρόν, ενώ η απάντηση στην πρώτη σας ερώτηση είναι “Ναι, είναι ακόμη καλύτερο και μεγαλύτερο από το πρώτο μέρος”.
Σενάριο
Για πρώτη φορά η Chair μας αποκαλύπτει όσα θέλουμε να μάθουμε για το σενάριο του παιχνιδιού, μέσω του Infinity Blade: Awakening, ενός e-book, το οποίο κυκλοφορεί από τις 4 Οκτωβρίου στο App Store. Πρωταγωνιστής λοιπόν είναι ο Siris, ο οποίος μετά το (σύντομο) φινάλε του πρώτου μέρους το οποίο για ευνόητους λόγους δεν θα σας κάνουμε spoiler, έχει αποκτήσει στα χέρια του το Infinity Blade.
Εδώ μαθαίνουμε μια σημαντική λεπτομέρεια, που ανατρέπει όσα ξέραμε στο πρώτο Infinity Blade. O Siris είναι αθάνατος και μάλιστα κυνηγιέται από τους άλλους αθάνατους, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν το Infinity Blade. Το ξεκίνημα σας βρίσκει μαζί με μία συμπολεμίστριά σας, την Isa, στην προσπάθειά σας να βρείτε τον God King, ο οποίος έχει αναστηθεί. Επιχειρείτε λοιπόν να σκοτώσετε μόνιμα τον God King, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει μόνο με το Infinity Blade. Για κακή σας τύχη, στο δρόμο σας πέφτετε σε μια παγίδα, χάνετε το σπαθί από τα χέρια σας και πλέον καλείστε να πολεμήσετε ξανά από το σημείο μηδέν.
Οι μάχες αυτή τη φορά διεξάγονται σε ένα νέο κάστρο στην πόλη Saydhi, εκεί όπου βρίσκεται φυλακισμένος ο “Worker of Secrets”, ο δημιουργός του Infinity Blade, τον οποίο και θα πρέπει να ελευθερώσετε. Εκεί θα διαπιστώσετε ότι η ατμόσφαιρα του Infinity Blade II θα σας φτάσει σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς αποτελεί ξανά το δυνατό στοιχείο του. Τα cutscenes και οι διάλογοι έχουν αυξηθεί αισθητά, σε αντίθεση βέβαια με την πρώτη έκδοση, όπου τα βλέπαμε μόνο στην τελευταία σκηνή.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου