FM 2011 Training

Η προπόνηση στο Football Manager είναι ο σημαντικότερος τομέας στο παιχνίδι, μαζί φυσικά με το scouting. Στην προπόνηση και στις μεταγραφές πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας από την πρώτη κιόλας ημέρα και να σκέφτεστε πάρα πολύ πριν πατήσετε το πρώτο Continue. Τα αποτελέσματα της προπόνησης φαίνονται ακόμη περισσότερο σε μεσαίες ομάδες (επιπέδου Superleague) ή σε ερασιτεχνικά σωματεία, εκεί όπου οι παίκτες έχουν μεγαλύτερες ελλείψεις από τους αντίστοιχους παγκόσμιας κλάσης.
Πρώτες κινήσεις
Πριν καν ορίσετε τα προγράμματα προπόνησης, φροντίστε ώστε να αγοράσετε τους καλύτερους δυνατούς coaches για την ομάδα σας. Κάθε διοίκηση επιτρέπει έναν ορισμένο αριθμό γυμναστών. Απ’ την άλλη, εσείς θα πρέπει να ορίσετε έναν coach σε κάθε άσκηση ομαδικής προπόνησης, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (περισσότερα αστεράκια σημαίνει καλύτερη απόδοση). Επομένως, αναπόφευκτα θα αναγκαστείτε ακόμα και να απολύσετε παλιούς γυμναστές με Mutual Termination (καθότι η ανανέωση συμβολαίου μέχρι το προσεχές καλοκαίρι πλέον «δεν πιάνει»), ακόμα και αυτούς της ομάδας νέων που έχουν και χαμηλότερα στατιστικά.
Μερικές προτάσεις ελεύθερων προπονητών είναι οι παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα ονόματα της λίστας έρχονται μόνο σε top συλλόγους. Θυμηθείτε επίσης να πάρετε όσο το δυνατόν καλύτερους φυσιοθεραπευτές, ώστε να γλιτώσετε από τραυματισμούς και να μειώσετε την περίοδο αποθεραπείας
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου