Halo Legends και Avatar Game!

Η επόμενη σημαντική ημερομηνία για τους Halo fans είναι η 15η Φεβρουαρίου, αφού εκείνη την ημέρα θα κυκλοφορήσει το Halo Legends σε DVD (απλή και ειδική έκδοση) και Blu-ray. Ως γνωστόν, το Halo Legends είναι ένα σύνολο anime επεισοδίων, που παρουσιάζουν διάφορες πτυχές του backstory του Halo. Η ειδική έκδοση του DVD και το Blu-ray περιλαμβάνουν πολλά έξτρα πραματάκια, όπως κάποια ντοκιμαντέρ για την σειρά Halo κλπ.
Kάθε μεγάλο κινηματογραφικό blockbuster πάντα συνοδεύεται κι από το επίσημο παιχνίδι του. Η νέα ταινία του James Cameron δεν αποτελεί εξαίρεση και μένει να δούμε αν το Avatar, κυμαίνεται στα αξιοπρεπέστατα επίπεδα του πρόσφατου Wolverine ή αν έχουμε στα χέρια μας άλλο ένα μέτριο movie tie-in. Το Avatar The Game είναι third-person shooter και αποτελεί στην ουσία prequel της ταινίας.
Avatar, the Game
Μην ανησυχείτε λοιπόν σε περίπτωση που θέλετε να το παίξετε αλλά δεν έχετε δει ακόμα την ταινία, αφού δεν περιέχει spoilers. Από την μια μεριά αυτό είναι καλό. Από την άλλη όμως, το σενάριο που γράφτηκε είναι πολύ απλό και υπάρχει απλά και μόνο για να κινεί τα νήματα. Βαρετό, κουραστικό, τυπικό.
Το γεγονός βέβαια ότι η ομάδα πίσω από το παιχνίδι είναι η πασίγνωστη Ubisoft Montreal και το ότι χρησιμοποιείται η Dunia engine (μηχανή γραφικών που θαυμάσαμε στο Far Cry 2) αναπτέρωσε εν μέρει το ενδιαφέρον μου. Δυστυχώς όμως, όπως και στην περίπτωση της Rebellion με το Rogue Warrior, φαίνεται ότι μια υποομάδα ανέλαβε την μεταφορά της ταινίας κι όχι η κεντρική που μας έχει προσφέρει διαμάντια όπως το Assassin’s Creed και το Prince οf Persia. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, το παιχνίδι δεν είναι τόσο κακό όσο το Terminator: Salvation.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου