America's Army 3 και δωρεάν!


Το America's Army 3 είναι ένα online δωρεάν παιχνίδι First Person Shooter το οποίο έχει κατασκευαστεί εδώ και χρόνια από τον αμερικάνικο στρατό. Ναι καλά ακούσατε, και σκοπός του εγχειρήματος είναι να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο εκπαίδεσης για τους νεοσσύλεκτους αμερικάνους στρατιώτες, και για να πειστούν οι αμερικάνοι πολίτες να καταταγούν στον Στρατό των ΗΠΑ.
Για να μπορέσετε να παιξετε το παιχνίδι θα πρέπει να κατεβάσετε το Steam απο εδώ http://cdn.steampowered.com/download/SteamInstall.msi και αφου το κατεβάσετε και το εγκαταστήσετε θα σας ζητηθεί να κάνετε μια απλή Εγγραφή. Μην πανικοβάλλεστε είναι όλα δωρεαν και δεν πρόκειτε να πληρώσετε τίποτα. Αφου κανετε ολα τα παραπάνω τοτε πατήστε το download link που σας δίνουμε ποιο κάτω για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι μεσω του Steam.
Μιας και αναφέραμε το steam , να σας εξηγήσουμε και τί ειναι: Πρόκειται για μιά νέα πλατφόρμα ωστε να παιζετε τα αγαπημένα σας παιχνιδια χωρις καν να τα εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τα αγοράσετε μεσω steam και από οποιοδήποτε υπολογιστή να έχετε πρόσβαση σε αυτά! Βέβαια το εν λόγω παιχνίδι είναι οπως είπαμε τελείως δωρεάν!!
Για οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε να αφήσετε το σχόλιο σας.
καλό κατέβασμα!! http://store.steampowered.com/gotsteam/app/13140
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου