Ο Kamiya μιλάει για τα σχέδια της Platinum Games

 


To Bayonetta 3 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2017 στα The Game Awards και από τότε δεν έχουμε δει απολύτως τίποτα από το παιχνίδι. Κατά καιρούς η Platinum Games και ειδικότερα ο δημιουργός του τίτλου, Hideki Kamiya, έχει προβεί σε 'λιτές' δηλώσεις, αλλά κατά τα άλλα επικρατεί σιγή ιχθύος. Αυτό όπως φαίνεται θα αλλάξει φέτος, αφού σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε τηλεφωνικώς σε ένα πρόσφατο stream του ιαπωνικού καναλιού Arcade Archives, ο Kamiya τόνισε ότι η Platinum ελπίζει να παρουσιάσει το παιχνίδι αργότερα μέσα στο 2021.

Παράλληλα, ο ταλαντούχος δημιουργός αποκάλυψε πως η Platinum εργάζεται και σε άλλα projects που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη. Αναλυτικότερα, δήλωσε:

Δουλεύουμε σε νέα πράγματα, όπως το Bayonetta 3, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά. Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και να σας μιλήσουμε για μερικά από τα projects μας που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Βέβαια, δεν είμαι σίγουρα αν επιτρέπεται να το πω αυτό, αλλά πλέον το είπα όπως και να ‘χει.

Η τελευταία φορά που ακούσαμε για το Bayonetta 3 ήταν πέρυσι τον Μάιο, όταν ο Kamiya επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι δεν έχει ακυρωθεί. Για την ώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή, αφού σίγουρα και η πανδημία έπαιξε το ρόλο της, κάνοντας τη δουλειά της ομάδας δυσκολότερη.

Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου