Η Sony ετοιμάζει νέο Sillent Hill

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για τις επίσημες δηλώσεις της Konami, η οποία είχε τονίσει ότι εξερευνά τρόπους για να επιστρέψει η λατρεμένη σειρά παιχνιδιών Silent Hill. Η εταιρία είχε προβεί σε αυτή την επίσημη δήλωση μετά την έντονη φημολογία πως η σειρά θα επιστρέψει με ένα reboot, το οποίο ετοιμάζεται σε συνεργασία με μια άλλη εταιρία. Η φήμη αυτή έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, αφού δύο νέες πηγές έρχονται να φέρουν ολοκαίνουργιες πληροφορίες στα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα που ασχολείται μόνο με horror τίτλους, Rely On Horror, καθώς και ο insider της βιομηχανίας Dusk Golem που στο παρελθόν είχε διαρρεύσει έγκυρες πληροφορίες για το Resident Evil, αποκάλυψαν μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Αναλυτικότερα, οι δύο πηγές τονίζουν ότι η Sony είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από την επιστροφή της σειράς. 
Την ανάπτυξη του θα αναλάβει το SIE Japan Studio που περιλαμβάνει μέλη της “Project Siren” που είχαν φέρει στην αγορά το Siren: Blood Curse. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι πως επικεφαλής της ανάπτυξης είναι ο Keiichiro Toyama (director και writer του αρχικού Silent Hill), ενώ θα επιστρέψει και ο ταλαντούχος συνθέτης της σειράς Akira Yamaoka, καθώς και ο ιδιοφυής καλλιτέχνης Masahiro Ito που έχει δημιουργήσει τα θρυλικά τέρατα της σειράς και ήταν art director στα Silent Hill 2 και 3. Πρακτικά η Team Silent αναγεννιέται από τις στάχτες της. 
 Το Rely On Horror επισημαίνει πως το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και έναν χρόνο, ενώ θα υποστηρίζει και το επόμενης γενιάς PlayStation VR headset του PlayStation 5. Μάλιστα, επισημαίνεται πως το IP ανήκει ακόμη στην Konami και οι δύο εταιρίες συνεργάζονται πάνω στο project. Τέλος, το δεύτερο σκέλος της φήμης τονίζει ότι η Sony προσπαθεί να επιδιορθώσει τις σχέσεις της Konami με τον Kojima και πως θα την ενδιέφερε ακόμα και η αναγέννηση του Silent Hills, το οποίο είχε αποκτήσει τεράστια φήμη μετά τον πάταγο που έκανε το P.T.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου