Ημερομηνία κυκλοφορίας για το μεγάλο expansion The Foundation του Control

Αρκετοί ήταν οι παίκτες που ολοκληρώνοντας το παιχνίδι μυστηρίου της Remedy, Control, ήθελαν λίγο ακόμη περιεχόμενο, για να ανακαλύψουν τα καλά κρυμμένα μυστικά του ιδιαίτερου αυτού κόσμου. Όπως γνωρίζουμε, η Remedy έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως η περιπέτεια της Jesse θα λάβει δύο expansions. Μέχρι σήμερα, όμως, τα χείλη της εταιρίας ήταν κλειστά όσον αφορά την κυκλοφορία τους. 
Αυτό -τουλάχιστον για το πρώτο expansion που φέρει τον τίτλο The Foundation- έρχεται να αλλάξει, καθώς το στούντιο μέσω ενός teaser βίντεο που ανάρτησε στο Twitter αποκάλυψε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα. 
Εν μέρει, βλέπουμε την πρωταγωνίστρια, Jesse Faden, να συνεχίζει το ταξίδι της μετά τα γεγονότα στο τέλος του βασικού παιχνιδιού. Κρίνοντας από τον τίτλο του expansion και το artwork, είναι πιθανόν η νέα αυτή περιπέτεια να μας οδηγήσει πίσω στις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες του Oldest House, οπου μεγάλα μυστικά μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε. Το The Foundation αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου για PC, PS4 και Xbox One ξεχωριστά ή ως μέρος του season pass. Πληροφορίες για το δεύτερο ωστόσο expansion θα μάθουμε στο μέλλον.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου