ΕΡΧΕΤΑΙ το νέο παιχνίδι των δημιουργών του Left for Dead

Η Turtle Rock Studios φαίνεται πως είναι έτοιμη να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι της. Συγκεκριμένα, το 2019 ανακοίνωσε το Back 4 Blood, το νέο της project στο οποίο μάλιστα έχει αφιερώσει μια ομάδα από τουλάχιστον 100 προγραμματιστές. 
To 2020 φαίνεται πως θα είναι μια μεγάλη χρονιά για το εν λόγω παιχνίδι, αφού μέσα από ένα tease στο Facebook η ομάδα μας «κλείνει το μάτι», αφήνωντας να εννοηθεί πως μάλλον φέτος ο τίτλος θα φτάσει στα χέρια των παικτών. 
Όπως θα δείτε, η συγκεκριμένη δημοσίευση περιλαμβάνει αναλυτικά σχεδόν όλη την ιστορία της ομάδας από την ημέρα της ίδρυσής της. Για να περιγράψει όμως το 2020, η ομάδα χρησιμοποίησε πολλά emoticons. Εκτός από τα ζόμπι που υποδηλώνουν πως το Back 4 Blood θα είναι ένα ακόμη παιχνίδι σε αυτό το genre, στο τέλος βλέπουμε και ένα χειριστήριο. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο τίτλος δεν είναι απίθανο να καταφθάσει στα χέρια των παικτών μέσα στη χρονιά. Το αν θα κυκλοφορήσει πλήρως μέσα στο 2020 ή έστω σε κάποια Early Access μορφή, αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε σε λίγους μήνες.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου