Star Trek Picard: Η νέα σειρά με τον Sir Patrick Stewart κάνει πρεμιέρα

Οι φανατικοί φίλοι του Star Trek έχουν κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένοι με την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Star Trek Picard, καθώς το δίκτυο CBS ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας και δημοσίευσε ένα νέο trailer.
Στο Star Trek Picard πρωταγωνιστεί ο Sir Patrick Stewart, ο οποίος επιστρέφει στον χαρακτηριστικό ρόλο του για πολλοστή φορά, με την υπόθεση να εκτυλίσσεται 20 χρόνια μετά τα γεγονότα του Star Trek: Nemesis (2002) και τον Jean-Lux Picard να είναι βαθιά επηρεασμένος από όσα συνέβησαν τότε. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια και θα προβληθεί στις 23 Ιανουαρίου 2020 σε εβδομαδιαία βάση μέσα από την υπηρεσία CBS All Access, αλλά και από την υπηρεσία Amazon Prime Video.
Ο Sir Patrick Stewart είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από τον ρόλο του Pickard μετά το Nemesis, επειδή ένοιωθε τότε ότι έχει κλείσει ένας κύκλος. Στα χρόνια, ωστόσο, που ακολούθησαν, αντιλήφθηκε ότι ο χαρακτήρας του εξακολουθούσε να προκαλεί το ενδιαφέρον των φίλων της σειράς και όχι μόνο. Γι' αυτό αποφάσισε όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει στη σειρά, αλλά να τη στηρίξει και από τη θέση του παραγωγού.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου