Halo Infinite: Πως δημιουργήθηκε το E3 2018 trailer

Το Halo Infinite παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ε3 2018 με ένα χαρακτηριστικό trailer που έκανε τη σκληροπυρηνική Halo κοινότητα να συζητά για μήνες. Τώρα η 343 Industries πραγματοποίησε ένα ειδικό livestream, στο οποίο παρουσίασε πολλές παρασκηνιακές λεπτομέρειες για το trailer αποκάλυψης του παιχνιδιού και τον τρόπο που δημιουργήθηκε. Η παρουσίαση έχει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς δείχνει την παρατεταμένη και σύνθετη διαδικασία που κρύβεται πίσω από την δημιουργία των trailers που βλέπουμε στις μεγάλες εκθέσεις. Η 343 εργαζόταν στο trailer περίπου από την αρχή του 2018, έτσι ώστε να είναι έτοιμη τον Ιούνιο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσίαση αποκαλύπτει και μερικές νέες πληροφορίες για την ιστορία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, βλέπουμε ένα στιγμιότυπο της σπηλιάς που τα χαραγμένα γράμματα στον τοίχο στην διάλεκτο των Forerunners μεταφράζουν σε ‘Zeta Halo’. Πρόκειται για άλλη μια επιβεβαίωση πως τα γεγονότα του παιχνιδιού θα λαμβάνουν χώρα στο εν λόγω halo ring, το οποίο σίγουρα θα αναγνωρίζουν οι φανατικοί του lore του extended universe για τη σύνδεση του με τον χαρακτήρα Mendicant Bias.
Το Halo Infinite βρίσκεται υπό ανάπτυξη χρησιμοποιώντας τη νέα Slipspace Engine μηχανή γραφικών για το Xbox One και τα Windows 10. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού παραμένει άγνωστη.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου