100 εκατομμύρια για τη δημιουργία νέου IP

Η Bungie εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό σε ένα καινούργιο παιχνίδι, το οποίο δεν αποτελεί μέρος του Destiny franchise. Συγκεκριμένα, το στούντιο θα λάβει χρηματοδότηση 100 εκατομμυρίων δολαρίων από την κινέζικη εταιρία τεχνολογίας και παροχής online υπηρεσιών NetEase για την ανάπτυξη ενός νέου IP.
Σύμφωνα με τη Bungie, η νέα αυτή συνεργασία έχει ως στόχο τη δημιουργία πολλαπλών, νέων gaming franchises. Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει πως η ομάδα θα εγκαταλείψει το τρέχων IP της, το Destiny, καθώς συνεχίζει να συνεργάζεται με την Activision και να υποστηρίζει το Destiny 2.
Ο CEO της NetEase, William Ding, δήλωσε:
Η Bungie και η NetEase μοιράζονται το ίδιο όραμα και την ίδια φιλοδοξία για να προσφέρουν εκπληκτικές εμπειρίες σε εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Bungie, καθώς μεταμορφώνονται από μια ομάδα ανάπτυξης που ασχολείται με μόλις ένα franchise σε μια διεθνής, πολλών franchise ομάδα ψυχαγωγίας.
Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Bungie, το Destiny 2, κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017 για τα PS4, Xbox One και PC. Η νέα αυτή συμφωνία της εταιρίας σίγουρα εγείρει πολλές απορίες σχετικά με το μέλλον της στο πλευρό της Activision, καθώς και για το σχέδια του στούντιο για τα νέα του IPs. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου