Η Corsair στη CES 2017

H Corsair ανακοίνωσε μία σειρά από προϊόντα για όλα τα γούστα στη φετινή CES . Έτσι έχουμε το νέο K95 RGB Platinum μηχανικό πληκτρολόγιο, το νέο SCIMITAR PRO RGB gaming ποντίκι, δύο νέες σειρές τροφοδοτικών, την HX και την TX-M και τέλος ένα PC για το σαλόνι σας, το ανανεωμένο Bulldog 2.0. 
Το νέο μηχανικό πληκτρολόγιο της CORSAIR, αποτελεί και τη ναυαρχίδα των gaming πληκτρολογίων της εταιρίας, και το σώμα του είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο και χρησιμοποιεί τους δοκιμασμένους Cherry MX διακόπτες. Οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν μεταξύ των γρήγορων Cherry MX RGB Speed ή των Cherry MX RGB Brown για όσους προτιμούν πιο έντονη την αίσθηση του πατήματος των πλήκτρων. Εσωτερικά διαθέτει μνήμη 8MB στην οποία αποθηκεύονται οι εντολές για τα πλήκτρα που ορίζει ο χρήστης, οι μακροεντολές αλλά και τα πολυεπίπεδα φωτιστικά προφίλ. Μέσω του CORSAIR Utility Engine (CUE) μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας στην εσωτερική μνήμη και έτσι να τις έχετε μαζί σας σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Το K95 RGB Platinum διαθέτει επίσης 6 macro πλήκτρα με ειδική επίστρωση να τα βρίσκετε εύκολα με την αφή. Φυσικά έμφαση έχει δώσει η CORSAIR και στον RGB φωτισμό. Το LightEdge προσφέρει έναν φωτισμό σε 19 ζώνες ο οποίος φωτίζεται ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πλήκτρα. 
Το K95 RGB Platinum διαθέτει επίσης μία αποσπώμενη μαλακή βάση για τους καρπούς αλλά και θύρα USB για τα ακουστικά ή το ποντίκι σας. Περισσότερα για το νέο πληκτρολόγιο της Corsair μπορείτε να δείτε εδώ. Το νέο ποντίκι της εταιρίας έκανε και αυτό το ντεμπούτο του στη CES. Το SCIMITAR PRO RGB, βασίστηκε πάνω στο βραβευμένο Key Slider με τα 12 πλήκτρα και παρέχει τη δυνατότητα εσωτερική αποθήκευσης των προφίλ.
Ο οπτικός αισθητήρας PMW3367 είναι κατασκευασμένος σε συνεργασία με την PIXART και φτάνει τα 16,000 DPI. The SCIMITAR PRO RGB απευθύνεται σε gamers που προτιμούν παιχνίδια MMO και MOBA και φυσικά διαθέτει δυνατότητα προγραμματισμού των κουμπιών του αλλά και των φωτιστικών εφέ. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν μέχρι και τρία τέτοια προφίλ στο ποντίκι. Το πλαϊνό σύστημα κουμπιών μπορεί να αλλάξει θέση και να μετακινηθεί κατά 8mm, ανάλογα με τη θέση που βολεύει τον χρήστη. Περισσότερα για το SCIMITAR PRO RGB μπορείτε να δείτε εδώ. Φυσικά από τα νέα προϊόντα της CORSAIR δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα τροφοδοτικά. Φέτος στη CES 2017, η εταιρία παρουσίασε δύο νέες σειρές την HX και την TX-M. Και για το σαλόνι η Corsair φρόντισε να ικανοποιήσει και φέτος τους πελάτες της με το CORSAIR Bulldog 2.0
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου