Διέρρευσαν οι ανακοινώσεις που θα λάβουν χώρα στο EA Play event

Οι αποκαλύψεις θα γίνουν στα πλαίσια του event της Electronic Arts που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου και θα ονομάζεται EA Play.

Η EA Games, ανακοίνωσε στις αρχές του έτους πως θα αποχωρήσει από την έκθεση E3 και θα μεταφέρει μεγάλο μέρος των ανακοινώσεων σε δικό της venue υπό το όνομα EA Play. Από το φετινό event διέρρευσε ένα όπως φαίνεται επίσημο έγγραφο που εμφανίζει το πρόγραμμα για φέτος. Ανάμεσα στους τίτλους, βλέπουμε και το νέο Mass Effect Andromeda ενώ όπως δείχνει και η παρακάτω εικόνα, ενδέχεται να υποστηρίζει VR. Στη λίστα βλέπουμε επίσης το Mercenaries 3, το Star Wars Imperial Commando καθώς και το Battlefield 5: Eastern Front κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως το τελευταίο θα τοποθετείται χρονικά στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. 

Επιπλέον, ανάμεσα στις υποστηριζόμενες πλατφόρμες της δεξιάς στήλης, σε μερικούς τίτλους βλέπουμε την ένδειξη NX κάτι που κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεται στην επερχόμενη κονσόλα της Nintendo. Αναφορικά με τις πληροφορίες, θα πρέπει να τονίζουμε πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά φήμες για την ώρα και μένει να επιβεβαιωθούν, όταν το EA Play θα ανοίξει τις πύλες του στις 12 με 14 Ιουνίου στο Club Nokia του Los Angeles.


Οι ανακοινώσεις της EA Games για φέτος διέρρευσαν
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου