Assassin's Creed Syndicate

Τα ταξίδια στο παρελθόν ήταν ανέκαθεν η αγαπημένη ασχολία των fans της σειράς Assassin’s Creed, που φέτος θα μεταφερθούν στη Βικτωριανή εποχή, σκηνικό που έχουμε δει σε αρκετές κυκλοφορίες το τελευταίο διάστημα. Το Assassin’s Creed Syndicate έρχεται στις 23 Οκτωβρίου για PS4 και Xbox One και λίγο αργότερα για PC. Στα πλαίσια του Gameathlon λάβαμε πρόσκληση απ’ την Ubisoft, μέσω της ελληνικής αντιπροσωπείας CD Media, τεστάροντας την alpha έκδοση του παιχνιδιού.
Η μεγάλη αδερφή
Πρωταγωνιστές είναι ο Jacob και η Evie Frye. Η αδερφή του ήρωα που –όπως μάθαμε απ’ τους ανθρώπους της Ubisoft- είναι μεγαλύτερη σε ηλικία, θεωρείται μια εξίσου καλή δολοφόνος. Οι δυο τους μπήκαν από πολύ μικροί στα κόλπα και συγκεκριμένα το 1847. Το σενάριο ξεκινάει το 1869 συνεπώς έχουν ήδη δύο δεκαετίες εμπειρίας στην πλάτη τους.
Ανάλογα με την φύση του σεναρίου, οι δύο ήρωες θα είναι διαθέσιμοι κάθε φορά σε συγκεκριμένη αποστολή, ενώ έξω απ’ τις αποστολές θα μπορείτε να αλλάζετε και να επιλέγετε όποιον θέλετε κατά βούληση. Τα όπλα των δύο ηρώων που μάθαμε έχουν ως εξής. Ο Jacob θα διαθέτει μαχαίρι, εξάσφαιρο revolver, brass knuckles και Assassin gauntlet, ενώ η Evie Fry θα έχει ένα μεγάλο Cane-Sword, Throwing Knives και γενικά θα παίζει πιο stealth, δρώντας καλύτερα αθόρυβα. Περισσότερα όπλα θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια.
ac-syndicate-2
Κατακτήστε το Λονδίνο
Η Βικτωριανή εποχή χαρακτηρίζεται απ’ τους Ναϊτες (Templars) που κυριαρχούν στη ζώνη του Λονδίνου. Ο Jacob και η Evie, ως έμπειροι δολοφόνοι, ανήκουν στους The Rooks. Όπως θα παρατηρήσατε προσεκτικά στο τρέιλερ της E3, στόχος τους είναι να στρατολογήσουν πολίτες του Λονδίνου και να επαναστατήσουν ενάντια στην κυριαρχία των Templars.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να σκοτώσουν συγκεκριμένους αξιωματικούς, να ξεπαστρέψουν πολλές συμμορίες, να οδηγήσουν άμαξες για να προλάβουν τους στόχους τους έγκαιρα και να δράσουν –όπου χρειάζεται- αθόρυβα, όπως για παράδειγμα χρησιμοποιώντας τις σκεπές και κάνοντας κατακόρυφη επίθεση από ψηλά.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου