Need for Speed: Most Wanted Ε3 2012

Μετά την τεράστια σε έκταση παρουσίαση της press conference της Electronic Arts στην Ε3 σας έχουμε και άλλα ευχάριστα νέα όσον αφορά έναν από τους τίτλους της, το νέο Need for Speed: Most Wanted.
Πίσω από
τον νέο τίτλο που θα αποτελέσει reboot του παλιού Need for Speed: Most Wanted, βρίσκεται η εταιρεία Criterion Games γνωστή για την σειρά Burnout καθώς και για το Need for Speed: Hot Pursuit. Σε αντίθεση με τον προηγούμενο τίτλο Most Wanted (ο οποίος είχε κυκλοφορήσει το 2005), ο νέος τίτλος, που αποτελεί όπως αναφέραμε reboot της παλιάς έκδοσης, θα έχει στο "αίμα" του πολλά στοιχεία από τα παιχνίδια της σειράς Burnout (κάτι το λογικό δεδομένου του ότι υπεύθυνη για την παραγωγή του είναι η Criterion). Έτσι λοιπόν θα σας δίνεται ένας τεράστιος και ανοιχτός προς εξερεύνηση κόσμος στον οποίο οι αγώνες που θα κάνετε θα έχουν σημείο εκκίνησης και τερματισμού, αλλά το ποιους δρόμους θα ακολουθήσετε για να φτάσετε από το ένα μέρος στο άλλο θα είναι δικό σας θέμα. Προσθέστε επίσης και την εικόνα της φυσικής καταστροφής των οχημάτων σας και του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με το κυνηγητό που θα κάνετε με την αστυνομία την ώρα του εκάστοτε αγώνα σας και θα καταλάβετε την όλη εικόνα του παιχνιδιού.
Μια ακόμη λειτουργία του τίτλου είναι αυτή του Autolog όσον αφορά το online mode του νέου NFS. Πρόκειται για μια λειτουργία κατά την οποία θα μπορείτε να καταγράψετε τους χρόνους σας σε κάθε αγώνα,τις ταχύτητές σας και το score σας και να τα δώσετε στους φίλους σας με μορφή challenge. Η λειτουργία αυτή, την οποία είδαμε στο NFS: Hot pursuit έχει σχεδιαστεί ξανά, αποκλειστικά για το νέο Most Wanted.
Ανακοινώθηκε επίσης ότι η Collector’s edition του Need for Speed: Most Wanted θα περιλαμβάνει δύο αυτοκίνητα που δεν θα τα βρείτε αλλού, τα Porsche 911 Carrera S και Maserati GranTurismo MC Stradale καθώς επίσης και δύο ειδικά σύμβολα για να διακοσμήσετε τα αυτοκίνητά σα
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου