Μασκαρά, Vita μασκαρά!

Μία νέα μόδα που έχει ξεκινήσει στις φορητές κονσόλες είναι τα Augmented Reality games. Τα είδαμε στο 3DS και τώρα, ένα χρόνο μετά, τα παρατηρούμε να κάνουν ντεμπούτο στο PS Vita, αυτή τη φορά σε μια πιο εξελιγμένη μορφή και με αρτιότερα γραφικά.
Σε αντίθεση με την Nintendo, στα AR games της η Sony προσπαθεί να «παντρέψει» casual και hardcore gaming μαζί, ώστε να ικανοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο όσο το δυνατόν περισσότερους gamers. Το πρώτο παιχνίδι λοιπόν που πιάσαμε στα χέρια μας είναι το Reality Fighters, ένα 3D fighting, το οποίο χρησιμοποιεί Augmented Reality για να απεικονίσει τους μαχητές σε όποιο μέρος επιλέξετε.
Κοίτα κάτι φάτσες
Μόλις τρέξετε το παιχνίδι, η πρώτη σας ενέργεια είναι η δημιουργία μαχητή και πρώτα απ’ όλα το πρόσωπό του. Και πως θα γίνει αυτό; Πολύ απλά θα τραβήξετε φωτογραφία τον εαυτό σας με την μπροστινή κάμερα της κονσόλας ή πολύ απλά θα βάλετε κάποιον να σας τραβήξει με την πίσω κάμερα!
Στη συνέχεια, θα ντύσετε τον ήρωά σας με διάφορα διαθέσιμα αξεσουάρ. Για αρχή σας δίνονται απλά καθημερινά ρούχα, πυτζάμες και παπούτσια, όπως επίσης και κάποια extras (καπέλο, κράνη κτλ). Ακολούθως, όσο κερδίζετε άλλους μαχητές, τόσο θα ξεκλειδώνετε νέα items. Τέλος, επιλέγετε το στυλ μάχης που επιθυμείτε.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου