The Darkness II είναι σκληρό..

Το σκοτεινό FPS της 2K Games επιστρέφει ανανεωμένο. Η 2K Games ανακοίνωσε και επίσημα την συνέχεια του The Darkness με τα ηνία της ανάπτυξης του να έχει αναλάβει η Digital Extremes, γνωστή για το Dark Sector.
Το σενάριο τοποθετείται δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, με τον…αντίήρωά μας να βρίσκεται σε πόλεμο με τις υπόλοιπες συμμορίες. Ελέγχοντας τον Jackie Estacado, θα σπείρετε τον πανικό και τον θάνατο σε ότι βρεθεί μπροστά σας, χρησιμοποιώντας της υπερφυσικές του δυνάμεις.
Το σενάριο γράφτηκε από τον γνωστό συγγραφέα Paul Jenkins, ο οποίος στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με την ομώνυμη σειρά κόμικ. Η συνεργασία με τον συγκεκριμένο συγγραφέα επετεύχθη με σκοπό να διατηρηθεί το ύφος του κόμικ και στο The Darkness II.
Στην προσπάθεια της να διαφοροποιήσει τον νέο της τίτλο από τα υπόλοιπα shooters, η Digital Extremes προσθέτει ένα νέο στοιχείο στο gameplay του The Darkness. Έτσι λοιπόν, θα σας δίνεται η δυνατότητα να πετάτε στον αέρα διάφορα αντικείμενα ή εχθρούς, χρησιμοποιώντας τα Demon Arms, ενώ ταυτόχρονα θα πυροβολείτε και με τα δύο σας όπλα. Το The Darkness II θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων το φετινό φθινόπωρο, για PC, PS3 και Xbox 360.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου