Fallout MMO τελικά το 2012

Ο πρόεδρος της Interplay Eric Caen, δήλωσε κι επίσημα ότι το Fallout MMO θα κυκλοφορήσει πιθανόν μέσα στο 2012. Αρχικά, η beta έκδοση του παιχνιδιού είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2012. Αυτό βέβαια όπως αντιλαμβάνεστε δεν σημαίνει ότι η κυκλοφορία θα είναι απαραίτητα εντός του έτους.
Για το Fallout MMO δουλεύουν στην Interplay 90 άτομα. Το gameplay του θα έχει αρκετά στοιχεία δανεισμένα από το Fallout, όπως το Action Shooting. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα υπάρχουν περισσότερο οι πυροβολισμοί, όπως έχετε ήδη συνηθίσει. Αντιθέτως, θα έχουμε πολλών ειδών επιθέσεις, ακριβώς όπως σε ένα MMORPG.
Ο Eric Caen δήλωσε επίσης ότι η δουλειά της Bethesda στη σειρά Fallout είναι πολύ σοβαρή, αλλά ότι στην Interplay δεν στηρίζουν φανατικά όσα έχουν δημιουργηθεί έως τώρα. Ανέφερε δηλαδή ότι το Fallout 3 ήταν «πολύ σοβαρό» σε αντίθεση με το Fallout MMO το οποίο θα έχει μέσα του και χιουμοριστικά στοιχεία.
Το ότι θα διασκεδάσουμε με το συγκεκριμένο MMORPG είναι το μόνο σίγουρο, το θέμα είναι πότε, καθώς αναμένονται τουλάχιστον δύο χρόνια στην καλύτερη των περιπτώσεων. Πάντως, λόγω της ομοιότητας του Oblivion με το Fallout 3, το παιχνίδι αναμένεται να πιάσει το κοινό και των δύο games της Bethesda, που θέλουν ένα real-time σύστημα μάχης συνδυασμένο με σύγχρονα γραφικά και δυνατό σενάριο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου