Resident Evil: Afterlife

Η νέα ταινία Resident Evil ετοιμάζεται σε λίγους μήνες να βγει στις αίθουσες. Το Resident Evil είναι ένα brand που έχει καταφέρει να επιτύχει τόσο ως video game, όσο και ως ταινία, κάτι το οποίο δεν συναντάμε συχνά. Αετά τις ταινίες Resident Evil, Resident Evil: Apocalypse και Resident Evil: Extinction, ετοιμάζεται και το τέταρτος μέρος της σειράς που θα φέρει τον τίτλο Resident Evil: Afterlife.
Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει για τέταρτη συνεχή φορά ο Paul W.S. Anderson, ο οποίος έχει επιμεληθεί και την σκηνοθεσία, όπως άλλωστε και στην πρώτη ταινία της σειράς. Σύμφωνα με την υπόθεση, ένας ιός εξαπλώνεται για άλλη μια φορά, μετατρέποντας ανυποψίαστα θύματα σε νεκροζωντανούς. Η Alice (κεντρική πρωταγωνίστρια) προσπαθεί να βρει επιζώντες και να τους οδηγήσει στη σωτηρία. Για το λόγο αυτό έχει μία αιώνια μάχη με την Umbrella Corporation, η οποία κρύβεται ως γνωστόν πίσω από αυτά τα πειράματα. Αυτή τη φορά όμως θα πέσουν θύματα μιας παγίδας που θα τους φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.
Για άλλη μια φορά, το ομώνυμο παιχνίδι δράσης της Capcom θα ενσαρκωθεί από την Milla Jovovich, η οποία θα πρωταγωνιστεί ως Alice. Μαζί της στο ρόλο του Chris Redfield, θα είναι ο Wentwirth Miller (Prison Break) και στο ρόλο της Claire Redfield η Ali Larter (Final Destination 1 & 2 και Dawson's Creek).
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου