Ετοιμο το MAG για το Playstation 3


H Sony ανακοίνωσε πως το αναμενόμενο MMO Shooter της, βρίσκεται ήδη στο εργοστάσιο παραγωγής, προκειμένου να το έχουμε κοντά μας σε περίπου ένα μήνα.
Μετά από αρκετές αναβολές, το MAG βρήκε επιτέλους το δρόμο της παραγωγής και ετοιμάζεται να εισβάλλει στα ράφια των καταστημάτων. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι της Sony είναι το πρώτο καθαρό ΜΜΟ Shooter, με ταυτόχρονη συμμετοχή 256 παικτών. Οι μάχες διεξάγονται σε τεράστιες πίστες και οι χρήστες χωρίζονται σε μικρότερες ομάδες, έτσι ώστε να συνεννοούνται καλύτερα, σχετικά με τις αποστολές που πρέπει να εκπληρώσουν.
Όσοι gamers αγωνιούν να δοκιμάσουν το MAG πριν την επίσημη κυκλοφορία του, θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην ανοικτή προς όλους Beta έκδοσή του. Από τις 4 Ιανουαρίου, όσοι διαθέτουν Internet θα μπορούν να κατεβάσουν τη δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού μέσα από το Playstation Network για να διαπιστώσουν κατά πόσο τους ταιριάζει ένα τέτοιο πρωτοποριακό στυλ παιχνιδιού σε κονσόλα. Το MAG θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου του 2010, αποκλειστικά για το Playstation 3.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου