Samurai Warriors 5: Γευθείτε μάχη με demo


 Ευκαιρία για δοκιμή του Samurai Warriors 5, εν όψει της άμεσης κυκλοφορίας του (27 Ιουλίου). Όπως ανακοίνωσε η Koei Tecmo, πλέον υπάρχει demo του Samurai Warriors 5 σε PS4, Xbox One, Switch και PC. To demo περιλαμβάνει δύο πίστες με επιλογή μεταξύ των Hideyoshi Hashiba, No, Tokugawa Ieyasu και Toshiie Maeda, και υποστηρίζει μεταφορά προόδου στο πλήρες παιχνίδι. 

Το Samurai Warriors 5 εξελίσσει την γνωστή φόρμουλα tactical δράσης 1v1000 των προκατόχων του. Διαδραματίζεται στην περίοδο Sengoku της ιαπωνικής ιστορίας και αφηγείται την ιστορία των θρυλικών στρατηγών Nobunaga Oda και Mitsuhide Akechi. Το παιχνίδι διαθέτει 27 πλήρως επανασχεδιασμένους playable χαρακτήρες, νέα musou actions και νέο στιλ γραφικών σαν ιαπωνική ζωγραφιά. Παίξτε το demo και πείτε μας εντυπώσεις!

Ευκαιρία για δοκιμή του Samurai Warriors 5, εν όψει της άμεσης κυκλοφορίας του (27 Ιουλίου). Όπως ανακοίνωσε η Koei Tecmo, πλέον υπάρχει demo του Samurai Warriors 5 σε PS4, Xbox One, Switch και PC. To demo περιλαμβάνει δύο πίστες με επιλογή μεταξύ των Hideyoshi Hashiba, No, Tokugawa Ieyasu και Toshiie Maeda, και υποστηρίζει μεταφορά προόδου στο πλήρες παιχνίδι. Το Samurai Warriors 5 εξελίσσει την γνωστή φόρμουλα tactical δράσης 1v1000 των προκατόχων του. Διαδραματίζεται στην περίοδο Sengoku της ιαπωνικής ιστορίας και αφηγείται την ιστορία των θρυλικών στρατηγών Nobunaga Oda και Mitsuhide Akechi. Το παιχνίδι διαθέτει 27 πλήρως επανασχεδιασμένους playable χαρακτήρες, νέα musou actions και νέο στιλ γραφικών σαν ιαπωνική ζωγραφιά. Παίξτε το demo και πείτε μας εντυπώσεις!

Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου