Tool for Pokemon Go: Ένα gadget για τους φανατικούς

Όσοι είστε διατεθειμένοι να κυνηγήσετε όλα τα πόκεμον εκεί έξω ακόμα και κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες, υπάρχει μια λύση ώστε να μην χαλάσετε το smartphone σας. 
Μια εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ για συσκευές της Apple ονόματι Catalyst κυκλοφόρησε ένα gadget για iPhones που υπόσχεται να σας καταστήσει αποτελεσματικότερους στο Pokemon Go. Το “Εργαλείο για το Pokemon Go”, όπως ονομάζεται από την Catalyst, μπορεί να φορεθεί μόνο στις αδιάβροχες θήκες της εταιρείας και αποτελείται από δύο πλαστικές λωρίδες που επεκτείνονται παράλληλα, από το πάνω μέρος του iPhone μέχρι και το Home Button. Εκείνες ενώνονται σε δύο βάσεις (πάνω και κάτω) που εφαρμόζουν στις θήκες της Catalyst και προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη αντοχή σε πτώσεις (οι θήκες είναι ήδη ανθεκτικές, εκτός από αδιάβροχες).
Οι δύο λωρίδες λοιπόν θα οριοθετήσουν τις κινήσεις του δακτύλου σας κατά την διάρκεια ρίψεων pokeballs ώστε να τις πετάτε μόνο ευθεία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το να πιάνετε τα πόκεμον χωρίς να σπαταλάτε pokeballs, ενώ επίσης θα είστε σε θέση να τα κυνηγήσετε ακόμα και με βροχή, αφού το iPhone σας θα καλύπτεται από την αδιάβροχη θήκη Catalyst. Αν θέλετε να κάνετε δικιά σας μια θήκη Catalyst, μπορείτε να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας. Μαζί θα λάβετε δωρεάν και το gadget για το Pokemon Go. Διαφορετικά, μπορείτε να το αγοράσετε ξεχωριστά με 10 δολάρια. Αν θέλετε να πιάσετε όλα τα πόκεμον, η Catalyst είναι εδώ για να σας βοηθήσει… και να σας αδειάσει λίγο την τσέπη!
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου