Το Minecraft διαθέσιμο για το headset εικονικής πραγματικότητας Oculus RiFT

Το προηγούμενο Φθινόπωρο, η Microsoft ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Oculus πάνω στην ανάπτυξη του Minecraft για VR. Τώρα, όποιος το επιθυμεί μπορεί να παίξει το Minecraft με ένα ολοκαίνουριο τρόπο μέσω της εικονικής πραγματικότητας στο Oculus RiFT. Η εταιρεία ανακοίνωσε, ότι για να ευχαριστήσει την κοινότητα της, θα διαθέσει μία δωρεάν ενημέρωση για το Minecraft: Windows 10 Edition Beta, η οποία θα ενεργοποιήσει το gameplay σε συσκευές Oculus RiFT (η ενημέρωση είναι δωρεάν, αλλιώς το παιχνίδι Minecraft for RiFT στο Oculus Store στοιχίζει $10).
Η Microsoft ελπίζει ότι η εμπειρία με το Minecraft: Windows 10 Edition Beta θα αναδείξει το πόσο ισχυρή, υποβλητική και καθηλωτική μπορεί να είναι η εικονική πραγματικότητα (VR) τόσο σε νέους gamers όσο και σε βετεράνους του Minecraft. 
Η απόδοση DirectX 11 στα Windows 10 έχει βελτιστοποιηθεί για να ενισχύσει περαιτέρω την εμπειρία VR και υπάρχουν πολλές νέες δυνατότητες και επιλογές πέρα από τα χαρακτηριστικά VR που πρόσθεσε η εταιρεία πριν λίγο καιρό στην έκδοση Gear VR του Minecraft. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου